Camping Sol a Gogo, voor een ontspannen vakantie
Boek uw verblijf in de Vendée

Camping Sol a Gogo, voor een ontspannen vakantie

Tijdens uw vakantie op camping Sol à Gogo in de Vendée zal u comfortabel geïnstalleerd staan bij het strand.

Wij zijn er trots op om vakantiegangers uit vele verschillende landen te mogen verwelkomen, wat ons etablissement een internationale camping maakt.

Het privé poortje van de camping geeft u toegang tot het strand en de oceaan. Op slechts 50m van de zee, zullen de golven van de Vendée kust uw voeten strelen, u hoeft alleen maar van de zon te genieten; u bent op vakantie!

Tijdens uw vakantie in de Vendée, kunt u op onze camping naar onze verwarmde aquacentrum met openluchtbassin om heerlijk te kunnen genieten van de zon. Er zijn glijbanen voor de liefhebbers van een spectaculaire aankomst in het opvangbassin; en waterspelletjes voor de kleintjes en een overdekt zwembad, met ook een opvangbassin voor glijbanen. Het sportterrein is tijdens de vakanties geopend, om te kunnen genieten met het gezin of met vrienden.

En onze spelbegeleiders organiseren de hele dag door activiteiten voor groot en klein. Bijvoorbeeld knutselworkshops en schatzoeken voor de kleinsten, of sport en borrelspelletjes voor de ouderen: op camping Sol à Gogo gaat het maar door!

Na een welverdiende rust, kunt u wat gaan winkelen in de buurt, een hapje eten in een restaurant, naar de supermarkt, internetcafé... En 's avonds, na een prachtige dag vol uitstapjes en ontdekkingen rond Saint Hilaire de Riez, naar het terras of bar van de camping om deel te nemen aan de thema-of discoavonden, of concerten bij te wonen, en of een van de vele andere activiteiten.

Camping Sol à Gogo is een subtiele combinatie van rust, activiteiten en feestavonden, voor prachtige herinneringen uit de Vendée !

Camping Sol à Gogo **** 61 avenue de la Pège 85270 Saint Hilaire de Riez - Vendée - France

02 51 54 29 00 info@solagogo.com Facebook www.solagogo.com Voir les disponibilités