Welkom in de Vendée, hét departement voor uw kampeervakantie !

In het hart van de Vendée bevindt zich het recept voor de perfecte vakantie in de zon. De nabijheid van de zee, de natuurgebieden en de natuurlijke schoonheid hebben het departement tot de op één na grootste, actiefste en meest indrukwekkende gebied om te kamperen gemaakt. "Mes Vacances en Vendée" is een duo prachtige etablissementen aan de Atlantische kust. Deze campings liggen bij 2 schitterende, unieke badplaatsen, en nodigen u uit voor een kleurrijke vakantie aan zee.

En dan Camping Sol à Gogo: hier bent u zelfs op slechts 50m van het strand Saint Hilaire de Riez ! Meteen na aankomst op de camping kunt u al een duik nemen, of heerlijk genieten onder de Vendée zon. Deze camping op twee minuten van zee moet u zo snel mogelijk ontdekken als u van de oceaan houdt!

Camping club Zagarella ligt aan de rand van het bos, vlakbij de bekende badplaats Saint Jean de Monts. Dit is een natuurcamping waar gezelligheid troef is, zoals zijn trotse animatieteam ieder jaar weer laat zien. Van kinderclub tot feestavonden vindt u op deze camping de rust en de gezellige sfeer van de Vendée.

Onze campings zijn stuk voor stuk de trotse bezitters van 4 sterren, en verwelkomen u in een bijzondere, betoverende omgeving.

 

Ontdek Mes Vacances en Vendée

Le Blog de mes Vacances en Vendée

Gros plan sur l'île Penotte, un quartier pas comme les autres aux Sables-d'Olonne

l'île Penotte

Vous avez prévu de passer une journée aux Sables-d'Olonne pour profiter de ses plages et d'une balade sur le Remblai pendant vos vacances en camping en Vendée ? Excellente idée ! Mais, n'oubliez pas de passer du côté de l'île Penotte, un quartier atypique où l'art et la poésie règnent en maître.

Geplaatst op 10/03/2020 > Lees het artikel
 
 

Op programma: camping aan zee en natuurcamping

Het rijke toeristische aanbod van de Vendée bestaat voor een groot deel uit natuurlijk erfgoed. Met de bossen, de groene moerasgebieden, de natuurreservaten of de dennenbossen is de kleur groen goed vertegenwoordigt in dit uitgestrekte gebied aan de Atlantische oceaan. Dankzij deze weelderige gebieden veranderen uw wandelingen in avontuurlijke tochten tijdens uw vakantie in de Vendée.

Als u op zoek bent naar een actieve vakantie, neem dan de wandel- en fietspaden voor een lange tocht, en geniet van de zeelucht en de schitterende Vendée landschappen. Aan de zee kunt u zich uitleven met watersporten als golfsurfen, windsurfen of erop uit gaan met de catamaran. Beginners zijn van harte welkom in de clubs gevestigd rond de stranden. De Vendée is bij uitstek geschikt op weer helemaal op te laden tijdens uw vakantie. Komt weer tot uzelf tijdens uw vakantie, en geniet van een ongerepte natuur, en zeer levendige flora en fauna. De Vendée zon groet u als u 's morgens vroeg een rondje gaat wandelen, fietsen of paardrijden.

De Vendée heeft tevens een rijk historisch erfgoed. Geniet van een bezoekje aan de traditionele dorpjes, neem een kijkje in de originele musea zoals Bourrine du bois de Juquaud, en vergeet niet de alom bekende Puy du Fou!

Onze campings met hun ideale geografische ligging hebben alles in huis voor een schitterende vakantie in de Vendée.

 

Beschikbaarheid & Reservering

Réservation
camping espace aquatique2
camping saint hilaire de riez solagogo
camping saint jean de monts zagarella
Chargement de l'itinéraire