Welkom in de Vendée, hét departement voor uw kampeervakantie !

In het hart van de Vendée bevindt zich het recept voor de perfecte vakantie in de zon. De nabijheid van de zee, de natuurgebieden en de natuurlijke schoonheid hebben het departement tot de op één na grootste, actiefste en meest indrukwekkende gebied om te kamperen gemaakt. "Mes Vacances en Vendée" is een duo prachtige etablissementen aan de Atlantische kust. Deze campings liggen bij 2 schitterende, unieke badplaatsen, en nodigen u uit voor een kleurrijke vakantie aan zee.

En dan Camping Paradis Sol à Gogo: hier bent u zelfs op slechts 50m van het strand Saint Hilaire de Riez ! Meteen na aankomst op de camping kunt u al een duik nemen, of heerlijk genieten onder de Vendée zon. Deze camping op twee minuten van zee moet u zo snel mogelijk ontdekken als u van de oceaan houdt!

Camping club Paradis Zagarella ligt aan de rand van het bos, vlakbij de bekende badplaats Saint Jean de Monts. Dit is een natuurcamping waar gezelligheid troef is, zoals zijn trotse animatieteam ieder jaar weer laat zien. Van kinderclub tot feestavonden vindt u op deze camping de rust en de gezellige sfeer van de Vendée.

Onze campings zijn stuk voor stuk de trotse bezitters van 4 sterren, en verwelkomen u in een bijzondere, betoverende omgeving.

 

Ontdek Mes Vacances en Vendée

Le Blog de mes Vacances en Vendée

Spécial Famille : nos idées de balades en poussette en Vendée

Spécial Famille

Pas toujours évident de trouver de chouettes balades à faire en poussette. À moins d'avoir une poussette de compét', on oublie le sable, les terrains accidentés, les escaliers trop raides. Pas de panique, on vous a sélectionné des idées de circuits poussettes à découvrir pendant vos vacances en Vendée !

Geplaatst op 17/03/2023 > Lees het artikel
 
 

Op programma: camping aan zee en natuurcamping

Het rijke toeristische aanbod van de Vendée bestaat voor een groot deel uit natuurlijk erfgoed. Met de bossen, de groene moerasgebieden, de natuurreservaten of de dennenbossen is de kleur groen goed vertegenwoordigt in dit uitgestrekte gebied aan de Atlantische oceaan. Dankzij deze weelderige gebieden veranderen uw wandelingen in avontuurlijke tochten tijdens uw vakantie in de Vendée.

Als u op zoek bent naar een actieve vakantie, neem dan de wandel- en fietspaden voor een lange tocht, en geniet van de zeelucht en de schitterende Vendée landschappen. Aan de zee kunt u zich uitleven met watersporten als golfsurfen, windsurfen of erop uit gaan met de catamaran. Beginners zijn van harte welkom in de clubs gevestigd rond de stranden. De Vendée is bij uitstek geschikt op weer helemaal op te laden tijdens uw vakantie. Komt weer tot uzelf tijdens uw vakantie, en geniet van een ongerepte natuur, en zeer levendige flora en fauna. De Vendée zon groet u als u 's morgens vroeg een rondje gaat wandelen, fietsen of paardrijden.

De Vendée heeft tevens een rijk historisch erfgoed. Geniet van een bezoekje aan de traditionele dorpjes, neem een kijkje in de originele musea zoals Bourrine du bois de Juquaud, en vergeet niet de alom bekende Puy du Fou!

Onze campings met hun ideale geografische ligging hebben alles in huis voor een schitterende vakantie in de Vendée.

 

Beschikbaarheid & Reservering

Réservation
camping espace aquatique2
camping saint hilaire de riez solagogo
camping saint jean de monts zagarella
Camping Saint Jean de Monts
Book with a peaceful mind !Lees meer

COVID-19 CUSTUMER INFORMATION

Dear customers and visitors,

The situation is very changing : every day we adapt as quickly as possible ,closely following the advices of the authorities and health recommendations.
Rest assured that all the campsite ‘s staff is mobilized and is currently working on a sanitary plan to guarantee you a stay in the best possible conditions of hygiene and safety.
We are always available by phone or email to answer all your questions.

Thank you and take care of yourself and your family

Chargement de l'itinéraire