De Vendée
Boek uw verblijf in de Vendée

De Vendée

De Vendée van zijn beste kant tijdens uw kampeervakantie

Wij zijn erg blij dat u voor één van onze campings gekozen heeft, en u te mogen verwelkomen in de Vendée. Er wordt vaak onderschat hoeveel moois dit uitgestrekte gebied aan de Atlantische kust wel niet heeft. Ondanks de prachtige badplaatsen en de stranden langs de Vendée kust, is ons departement natuurlijk overheersend groen.

Om zoveel mogelijk uit uw vakantie in de Vendée te halen, raden wij aan de profiteren van de grote verscheidenheid aan landschappen die onze etablissementen bieden. Van zandstranden tot charmante plaatsjes, maar ook bossen, dennenbossen en weelderige moerasgebieden; u zal zich blijven verbazen over de prachtige kleuren van de natuur in de Vendée! De voet- en fietspaden nemen u mee naar de rijkdommen van Longeville; een lust voor het oog, en de geest.

Ga erop uit rond de campings; u zal prachtige landschappen en originele plekjes ontdekken, waar u heerlijk kunt picknicken midden in de natuur. Tussen de bossen liggen uitgestrekte groene gebieden en weelderige moerasgebieden: pak in de Vendée uw dosis natuur en frisse lucht!

Een departement bij uitstek om te kamperen

Behalve de uitgestrekte groene gebieden, trekt de Atlantische kust vele vakantiegangers met zijn prachtige zandstranden aan de kust.

We kiezen voor de Vendée als vakantiebestemming voor de natuur, én zijn campings aan de zee. Dat onze campings zo dicht bij de oceaan liggen maakt de beoefening van watersporten er een stuk gemakkelijker op! Dus op naar de Atlantische kust om te windsurfen, golfsurfen, of erop uit met de catamaran dankzij de clubs gevestigd aan het water.

Vakkundige leraren zullen u de grondbeginselen bijbrengen van deze activiteiten, of zullen u adviezen geven om uw techniek te verbeteren.


Dus voor uw volgende vakantie, kies voor de natuur, kies voor de Vendée !

De Vendée