Saint Hilaire de Riez
Boek uw verblijf in de Vendée

Saint Hilaire de Riez

De badplaats onder de Vendée zon

De kuststad Saint Hilaire de Riez is het stralende middelpunt in de zomer aan de oceaan. En in dit prachtige plaatsje vindt u camping Sol à Gogo.

De ideale bestemming voor een kampeervakantie aan de zee! Het strand van het plaatsje staat bekend om zijn charme en zon. En in Saint Hilaire de Riez valt veel te ontdekken! Een wandelingetje door de stad is al een belevenis door de zijn charme, en de vakantiesfeer die iedere straat uitstraalt.

Vele winkeltjes en originele plekjes wachten op u tijdens u wandeling. Geniet van uw vakantie en strijk neer op een terrasje, voor een heerlijke maaltijd bereid met lokale producten, of om even wat te drinken voordat u de ontdekkingsreis door Saint Hilaire de Riez voortzet.


Als u de rijkdommen van dit plaatsje wilt ontdekken, raden wij aan om een bezoekje te brengen aan de zoutmeren in de omgeving, om wat meer te weten te komen over het zoutwinnersvak. Het ecomuseum Bourrine du Bois Juquaud is tevens een interessant uitje als u ontdekken wilt hoe men vroeger leefde in de Vendée. En er zijn nog andere locaties die de moeite waard zijn, zoals Dino's Park, of de kerk van Saint Hilaire de Riez uit de 17de eeuw.


Als u voor camping Sol à Gogo kiest als vakantiebestemming, bent u bij voorbaat verkocht ! Een poortje brengt u direct naar het strand. Wat betreft camping Zagarella, die ligt op 10 minuten van de stad.

Saint Hilaire de Riez