Welkom in de Vendée, hét departement voor uw kampeervakantie !Welkom in de Vendée, hét departement voor uw kampeervakantie !
Boek uw verblijf in de Vendée

Welkom in de Vendée, hét departement voor uw kampeervakantie !

In het hart van de Vendée in Frankrijk bevindt zich het recept voor de perfecte vakantie in de zon. De nabijheid van de zee, de natuurgebieden en de natuurlijke schoonheid hebben het departement tot de op één na grootste, actiefste en meest indrukwekkende gebied om te kamperen gemaakt. "Mes Vacances en Vendée" is een duo prachtige etablissementen aan de Atlantische kust. Deze campings liggen bij 2 schitterende, unieke badplaatsen, en nodigen u uit voor een kleurrijke vakantie aan zee.

En dan Camping Sol à Gogo: hier bent u zelfs op slechts 50m van het strand Saint Hilaire de Riez ! Meteen na aankomst op de camping kunt u al een duik nemen, of heerlijk genieten onder de Vendée zon. Deze camping op twee minuten van zee moet u zo snel mogelijk ontdekken als u van de oceaan houdt!

Camping club Zagarella ligt aan de rand van het bos, vlakbij de bekende badplaats Saint Jean de Monts. Dit is een natuurcamping waar gezelligheid troef is, zoals zijn trotse animatieteam ieder jaar weer laat zien. Van kinderclub tot feestavonden vindt u op deze camping de rust en de gezellige sfeer van de Vendée.

Onze campings zijn stuk voor stuk de trotse bezitters van 4 sterren, en verwelkomen u in een bijzondere, betoverende omgeving.

Soirées et animations en Vendée
Nos services

Op het programma, camping aan zee en natuurcamping

De rijkdom van het departement op het gebied van toerisme is vooral te danken aan het natuurlijke erfgoed. Tussen de bossen, de groene moerassen, de natuurreservaten en de pijnboombossen vertegenwoordigt de kleur groen perfect dit uitgestrekte gebied aan de Atlantische Oceaan. Dankzij deze weelderige gebieden krijgen uw wandelingen tijdens uw vakantie in de Vendée een avontuurlijk tintje.

Als u op zoek bent naar een sportieve vakantie, maak dan lange wandelingen over de wandel- en fietspaden en geniet van de zeelucht en de pracht van het landschap van de Vendée. Aan zee kunt u watersporten beoefenen zoals surfen, windsurfen of catamaranzeilen. Beginners zijn welkom in de clubs bij de stranden. Een vakantie kan ook ideaal zijn voor verjonging. Geniet van een zenvakantie met een ongerepte natuur en een gezonde flora en fauna. De zon van de Vendée zal u begroeten zodra u een rustige ochtendwandeling, fietstocht of paardrijtocht maakt.

Vélo sur les sentiers de Vendée
Séjours camping en Vendée
Camping Zagarella en Vendée

Camping Paradis Zagarella

Le Paradis Zagarella, votre escale tonique en famille à Saint-Jean de Monts.
Camping Sol A Gogo en Vendée

Camping Paradis Sol A Gogo

Votre escale Farniente au bord de l'eau à Saint Hilaire de Riez.
Nos expériences

Een comfortabel verblijf vol leuke ervaringen!

Wanneer de zon in de Vendée de temperatuur doet stijgen, is dit het ideale moment om te genieten van het waterpark van de camping. Koel af in de verschillende binnen- en buitenbaden van ons waterpark. Geniet 's ochtends vroeg van het zwemmen zonder bang te zijn dat u het koud krijgt: onze zwembaden zijn verwarmd! Kinderen zullen dol zijn op de glijbanen, terwijl volwassenen zich kunnen ontspannen in de jacuzzi. Dankzij het zwembad van de camping kunt u zwemmen in zacht, verwarmd water als contrast met uw zwempartijen in de Atlantische Oceaan op zijn best aan de kust van de Vendée.

Uw vakantie in de Vendée is een goede manier om uw lichaam te verzorgen en aan sport te doen. De camping is hiervoor uitgerust, een fitnessruimte verwelkomt u en biedt u de mogelijkheid om uw spieren op te bouwen of uw figuur te verfijnen. Laten we tot slot de kinderen niet vergeten, die een magisch verblijf vol herinneringen zullen hebben dankzij ons dynamische animatieteam dat hen gedurende hun hele vakantie dagelijks originele animaties zal bieden.

Scène et bar du Zagarella à Saint Jean de Mont
Aire de jeux à St Jean de Mont
Tourisme

Ontdekking van de kust van de Vendée

De Vendée heeft ook een rijk historisch erfgoed, geniet van het bezoeken van kleine traditionele dorpjes, bezoek originele musea zoals de Bourrine du Bois de Juquaud en niet te vergeten de beroemde Puy du Fou.

Onze campings en hun ideale geografische ligging zijn echte toegangspoorten voor een schitterende vakantie in de Vendée.