Camping Zagarella, een tonic tussenstop in Saint-Jean-de-Monts
Boek uw verblijf in de Vendée

Camping Zagarella, een tonic tussenstop in Saint-Jean-de-Monts

Camping club Zagarella ligt in de Vendée aan de rand van het bos; vanaf de camping kunt u via een fietspad naar het strand.

Na een aangenaam ritje van ongeveer een kwartiertje door een schitterend dennenbos, kunt u vanaf een mooi plekje op uw handdoek van de oceaan genieten. Ga naar het plein bij de zee in Saint Jean de Monts; daar vandaan kunt u naar het strand van Les Demoiselles of het strand van Les Mouettes in Saint Hilaire de Riez.

U moet absoluut even naar het centrum van Saint Jean de Monts tijdens uw vakantie in het hart van de Vendée. De charmes van deze prachtige badplaats zullen u zeker trekken!

Op camping Zagarella heeft u alles bij de hand voor een heerlijke, gezellige vakantie, dankzij de vele spelinstallaties en diverse activiteiten. De kinderen zullen zich opperbest vermaken in de speeltuin met zijn springkussen. Met onze gediplomeerde spelleiders kunt u de hele vakantie door jeu de boulen, en vele andere sporten als aquagym of step.

En in de buurt van uw kampeerplaats of accommodatie kunt u heerlijk luieren op het strand, of bij het zwembad met zijn sportbassin, pierenbad, waterspelletjes, 3 buitenglijbanen en zelfs een verwarmd binnenbad! In de sportzaal kunt u aan uw conditie werken en in vorm blijven tijdens de vakantie. En als afsluiting van de dag, gezellige avonden in het verschiet met feestavonden, concerten, voorstellingen, borrelspelletjes en muziekquizzen.

Ter plaatse hebben we voor de lekkere trek verschillende snacks, en specialiteiten uit de Vendée bij de bar en in onze supermarkt. Hier kunt u tevens verse, en streekproducten kopen.

Om weer helemaal bij te komen tijdens uw vakantie, kunt u meedoen met de verschillende activiteiten die georganiseerd worden op camping Zagarella in Saint Jean de Monts, naar de sportzaal als u sportief bent, of gewoon heerlijk luieren op een ligstoel met een goed boek aan het zwembad, lekker in de zon!

Camping Zagarella **** Route des Sables 85160 St Jean de Monts - Vendée - France

02 51 58 19 82 zagarella@zagarella.fr Facebook www.zagarella.fr Voir les disponibilités