Saint Jean de Monts
Boek uw verblijf in de Vendée

Saint Jean de Monts

Schitterende badplaats in de streek pays de Monts

Tegenover het eiland Île d'Yeu, in de stad Saint Jean de Monts ligt camping Zagarella met zijn kleurrijke club. Ontdek in het hart van pays de Monts de charme van dit kustplaatsje die zich perfect aangepast heeft aan zijn rol van badplaats.

Zijn prachtige zandstrand verwelkomt de hele zomer door zwemmers, sportmensen, en liefhebbers van luieren en zon. Wat is het heerlijk om wandelen of te fietsen langs het water... of zelfs blokarten, met de wind mee.

Langs de kust zijn vele terrasjes voor een heerlijke maaltijd bereid met lokale producten, of om gezellig even wat te drinken.


In Saint Jean de Monts zijn enkele locaties die u absoluut gezien moet hebben! Océabul bijvoorbeeld, een groot aquacentrum voor ontspanning en wellness. Hammams, sauna's, jacuzzi's... De ideale plek om op te laden, en weer vol energie de omgeving te gaan verkennen. Het watersportcentrum van Saint Jean de Monts, heeft behalve alles voor watersporten ook een prachtig terras aan het strand.


Als u op camping Zagarella verblijft, ligt het plaatsje op steenworp afstand, dus ga gerust even langs. Wanneer u op camping Sol à Gogo staat, bent u er ongeveer in 15 minuten.

Saint Jean de Monts